Rosj Hasjana/Kipoer 5784/2023

Ervaar Rosj Hasjana en Jom Kipoer in Amsterdam!

Let op. Als je je ná 24 september 18u aanmeldt kunnen we je geen bevestigingsmail en locatie doorgeven. Je bent nog steeds van harte welkom! Als je de locatie niet weet, vraag het dan even aan iemand anders.

Aanmelden

Bedankt dat je je van te voren bij ons komt aanmelden. Zo kunnen we er voor zorgen dat er genoeg stoelen en boeken beschikbaar zijn bij de dienst en dat er na afloop ook genoeg eten zal zijn. Hiervoor willen we je hieronder een paar vragen stellen, eerst geven we nog wat uitleg over ons programma. Als je er niet uitkomt, kan je altijd mailen naar bendigamosnl@gmail.com.

Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/dpGBYKsFFz7EZ62P8 .

Meer info over onze diensten:

We verwachten weer prachtige, goed bezochte en inspirerende diensten bij Bendigamos. Op Rosj Hasjana hebben we beide dagen een ochtenddienst met kidoesj en is er voor de kinderen een speelruimte beschikbaar.

Op Jom Kipoer hebben we zoals altijd een volledige dienst, met veel participatie door onze jongeren! Voor jongere kinderen is er opvang beschikbaar overdag op Jom Kipoer, vanaf 11u tot het eind van de dienst. Bij de opvang is ook eten en drinken beschikbaar voor de kids.

Kosten: Deelname aan de diensten is helemaal gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt dit jaar extra op prijs gesteld, met name vanwege de gebedenboeken die we verzorgen, extra beveiligingskosten (de dienst duurt langer) en het eten na afloop. Deze maand is een dure maand, onze kosten voor deze diensten bedragen in totaal ongeveer €4500.

Jom Kipoer cursus

Zou jij graag de dienst op Jom Kipoer beter willen kunnen volgen en mee kunnen zingen met de bekendste gebeden? Goed nieuws! Elk jaar houden we hiervoor een zeer populaire Jom kipoercursus, met steeds weer tientallen nieuwe en terugkerende deelnemers. Dit jaar op sjabbat 2 september vanaf 12.30u. Je hoeft geen Hebreeuws te kunnen lezen. Deelname is gratis, het is fijn als je het van te voren laat weten als je komt, maar dat is niet verplicht.

Aanvullend programma deze maand

Op 10 september hebben we ook nog een leuke Nieuwjaarsbijeenkomst met o.a. een Rosj Hasjana art workshop. Houd onze nieuwsbrief of facebookpagina in de gaten voor alle informatie hierover.

 

Bedankt en tot snel!

Scroll to Top